14 Mayıs 2016 Cumartesi

Vazmı geçeceksiniz?

Handel;“O meşhur müzisyen"  O her şeyi cesaretle karşılamış ve hiç kimsenin yardımına gerek duymadan on iki kişinin yapacağı bir işi tek başına başarmıştı.

  Henry Ford Hayatında beş kez iflas ederek her şeye yeniden başlamak zorunda kaldı Şimdi “Otomotiv Sektörünün kurucusu”


  Evet ,hayatımızın birçok alanında hep tepede olamayabiliyoruz bazen dipte oluyoruz bizi birilerinin çekip kurtarmasını istiyoruz.Belki de dayanma sınırımızın sonuna geldiğini.Bıktık diyorsunuz belki de şuanda.Ama,tüm bunlar hayatta ne kadar dayanabileceğimizi ölçmek için yapılan küçük sınavlardır.Küçük sınavlar diyorum çünkü insanların öldüğü,tecavüzlerin olduğu, kadın cinayetlerin kıtlığın olduğu bu dünyada yaşadıklarınızı bir düşünün.


   Herkes büyük şeylere sahip olmak ister bazen birinin hayali 2. 3. Arabasını almakken birinin hayali ise evine ekmek götürecek parayı bulabilmektir.Arkadaşlar Henry Ford nasıl 5 kez iflas etmiş ve yeniden başlayabilmişe sizde başlarsınız tek yapmanız, gereken kendinize bir şans vermeniz bu o kadar zor değil yeterki kendinize inanın ve güvenin sizin kimseye ihtiyacınız yok bırakın onların size ihtiyacı olsun böyle düşünmeye başladığınızda bir adım atmış olacaksınız Hiçbir zaman yerinizde yatarak bir şeylere sahip olmaya çalışmayın.Bu dünyanın yalnız düş kuran veya yalnız yapan kişiye değil düşünü gerçekleştiren insanlara ihtiyacı var.

”Yaşamı bekletemezsiniz 

Yaşam sizi beklemez.” Eflatun 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder